Arnavutköy’de 4 gün önce meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetmiş 2’si ağır toplam 8 kişi ise yaralı halde hastaneye kaldırılmıştı. Kazada ağır yaralanan 6 yaşındaki Miraç Genç’ten üzücü haber geldi. Miraç Genç 4 gündür süren yaşam mücadelesini kaybetti.
Kaza 18 Ekim günü Arnavutköy girişinde meydana gelmiş ve Ekrem Genç ile Utku Agocuk hayatını kaybetmişti. Hastaneye kaldırılan ve ağır yaralı olan Ekrem Genç’in torunu 6 yaşındaki Miraç Genç’in, yapılan tüm müdahalelere rağmen bu sabaha karşı hayatını kaybettiği öğrenildi. Ekrem Genç’in eşi Yeter Genç’in de yoğun bakımda olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Asayiş
22 Ekim 2022 - 16:24
O feci kazada vefat sayısı 3'e çıktı
Arnavutköy’de 4 gün önce meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetmiş 2’si ağır toplam 8 kişi ise yaralı halde hastaneye kaldırılmıştı
Asayiş
22 Ekim 2022 - 16:24
Bu haber 1022 defa okunmuştur.
İlginizi Çekebilir