Yolun karşı şeridine uçtu.. Takla atarak duran otomobilde 2 kişi yaralandı

Arnavutköy'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, 3 şeritli yolun karşı şeridine geçti. Takla atarak durabilen otomobildeki 3 kişiden 2'si çeşitli yerlerinden yaralanırken, otomobildeki bir çocuk ise kazadan yara almadan kurtuldu. Kaza anı, seyir halindeki bir otomobilin araç kamerası tarafından da kaydedildi.

Arnavutköy’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, 3 şeritli yolun karşı şeridine geçti. Takla atarak durabilen otomobildeki 3 kişiden 2’si çeşitli yerlerinden yaralanırken, otomobildeki bir çocuk ise kazadan yara almadan kurtuldu. Kaza anı, seyir halindeki bir otomobilin araç kamerası tarafından da kaydedildi.

Kaza dün akşam saatlerinde Arnavutköy Gazi Fahrettin Paşa Caddesi’nde meydana geldi. Arnavutköy’den Sultangazi yönüne seyir halindeki Yeliz Baltay idaresindeki 34 HC 1016 plakalı otomobil, bir anda kontrolden çıktı. Sürücü Baltay’ın direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobil, orta refüjü aşarak yolun karşı şeridine geçti. Takla atarak yolun ortasında dönerek durabilen otomobilde bulunan sürücü Yeliz Baltay ve Berranur Baltay, kazada yaralanırken, ismi öğrenilemeyen bir kız çocuğu ise kazayı yara almadan atlattı.
Takla attıktan sonra ters dönen otomobildeki yaralıların yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Yaralı 2 kişi kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye götürüldü.