TURGUT BARAN: "15 SENE ÖNCE MİSAFİRLERİMİZ GELİNCE UTANIYORDUK"

Arnavutköy Belediye Meclis 1. Başkanvekili Turgut Baran, 15-20 yıl önceki Arnavutköy ile şimdiki Arnavutköy arasında büyük farklar olduğunu söyledi.

Arnavutköy Belediye Meclisinin bugünkü toplantısında 2021 yılı faaliyet raporu görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi. Yaklaşık 3 saat süren toplantının sonunda bir konuşma yapan Arnavutköy Belediye Meclis 1. Başkanvekili Turgut Baran, 15-20 yıl önceki Arnavutköy ile şimdiki Arnavutköy arasında büyük farklar olduğunu söyledi.

15 yıl önce Arnavutköy'deki durumdan dolayı misafirleri karşısında utandıklarını ifade eden Baran, eskiden memurlar Arnavutköy'den gitmenin yollarını ararken şimdilerde ise ilk tercih yerlerinden biri olduğunu ve çoğu insanın fellik fellik Arnavutköy'den ev almaya çalıştığını söyledi.
Baran, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "15 sene önce Arnavutköy'ün dışından bize bir misafir geldiğinde inanın biz utanıyorduk etrafımızdaki durumla alakalı. Yollarımız yoktu, alt yapımız yoktu, elektriğimiz sağlıklı değildi, sularımız doğru düzgün akmıyordu.
Gelinen noktada şuanda bize o gün gelip de bizi eleştiren misafirlerimiz şuanda fellik fellik Arnavutköy'de yer arayıp, daire alma peşinde. 15-20 sene önce Arnavutköyümüze gelen memurlarımız kısa zamanda başka ilçelere gitmek için çareler ararken, şuanda memurlarımız kamu kurumlarına Arnavutköy'ü de seçenek olarak yazıp çok rahat bir şekilde gelip Arnavutköy'de yaşamakta. Belediyelerin görevi, kendi bölgelerinde yaşayan insanların yaşam standartlarını yükseltmek. Eksiklerimiz hala var, inkar etmiyoruz. Ancak gelinen noktaya da başarılı bir şekilde geldiğimizi hep birlikte görmüşüz."