Trabzonlular Derneği'nde Ahmet Can güven tazeledi

Arnavutköy Trabzonlular Derneği 14. olağan Kongresi'nde mevcut başkan Ahmet Can tek aday olarak girdiği başkanlık seçiminde tekrardan güven tazeleyerek başkan seçildi.

Arnavutköy Trabzonlular Derneği bugün 14. olağan kongresini gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen kongreye çok sayıda dernek üyesi katıldı. 3 dönemdir başkanlığı üstlenen Ahmet Can tekrardan tek aday olarak girdiği seçimde güven tazeleyerek başkan seçildi. Başkan Can,  yeni dönem için önemli projelerin olacağının da altını çizdi. 

"8 sene oldu derneğimize başkanlık yapıyorum. Bugün tekrar bana bu görevi veren üyelerimize teşekkür ediyorum. "

Kongre esnasında Haber Aktivite'ye özel açıklamalarda bulunan Başkan Ahmet Can, "Bugün 14. olağan kongremizi gerçekleştirdik. Ben bugün 8 sene oldu derneğimize başkanlık yapıyorum. Bugün tekrar bana bu görevi veren üyelerimize teşekkür ediyorum.  Ben tek adayım bizim derneğimiz diğer dernekler gibi değil bir kaç adayla seçime katılmazlar.  Bizim etkinliklerimiz ve burslarımız devam edecek biz 55 üniversite öğrencimize düzenli burs veriyoruz. Biz İstanbul'da sayılan bir derneğiz biz her yere yetiştiğimiz kadar yardımcı oluyoruz." İfadelerini kullandı.