TEKA Kalitesi artık Arnavutköy'de

En kaliteli ürünleri, en modern ve özgün tasarımları ve en iyi yenilikleri makul bir fiyat karşılığı sunmaya özen gösteren Alman markası TEKA, Arnavutköy'deki mağazası görkemli bir törenle hizmete açıldı.

En kaliteli ürünleri, en modern ve özgün tasarımları ve en iyi yenilikleri makul bir fiyat karşılığı sunmaya özen gösteren Alman markası TEKA, Arnavutköydeki mağazası görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Fırınlar, mikrodalgalar, ocaklar, davlumbaz, soğutucu grupları, eviyeler ve mutfak malzemeleri ile Arnavutköylülere hizmet verecek olan TEKA Yılmaz Abrasif Hırdavat, Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, TEKA yöneticilerinin yanısıra, Arnavutköylü çok sayıda esnaf ve iş insanının katılımıyla açıldı.

Dualar eşliğinde açılışı gerçekleştirilen TEKA Yılmaz Abrasif Hırdavat Arnavutköy kurucusu ve sahibi Burhan Yılmaz ve TEKA Bölge Satış Sorumlusu Cüneyt Aras, TEKA Yılmaz Abrasif Hırdavat ile ilgili bilgiler verdi.

Uygun fiyat seçenekleri ve uzun ömürlü garantisi ile Arnavutköylülerin en uğrak mağazası olmayı hedeflediklerini söyleyen TEKA Yılmaz Abrasif Hırdavat Arnavutköy kurucusu ve sahibi Burhan Yılmaz, herkesi TEKA kalitesini yakından görmek üzere Arnavutköydeki mağazalarına beklediklerini söyledi.

 

ADRES: Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Özler Sokak No: 2/A Arnavutköy

TELEFON: 0 539 669 88 69