Tarhan ve Şimşek Ailelerinin mutlu günü

Arnavutköy'ün tanınmış simalarından Erzurum Horasan Hacıhalil Köyü Derneği Başkanı Musa Tarhan'ın kardeşi İshak Tarhan, Derya Şimşek ile muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

Arnavutköy’ün tanınmış simalarından Erzurum Horasan Hacıhalil Köyü Derneği Başkanı Musa Tarhan’ın kardeşi İshak Tarhan, Derya Şimşek ile muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı genç çiftin nikahını Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı kıydı. Çiftin nikah şahitliğini ise Av. Sibğetullah Şahin, Ak Parti Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi Nurettin Genç, CHP Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi Ayhan Örs ve Ak Parti Sultangazi eski Belediye Meclis Üyesi Ergin Kırmaç yaptı.
Med Kır Düğünü Alanında gerçekleşen düğün töreninde sanatçılar; Kısmet Yıldız, Tahir Karataş, Pınar Karataş ve Tahsin Çoban, söyledikleri birbirinden güzel türkülerle geceye renk kattı. Davetlilerin gecenin ilerleyen saatlerine kadar halaylar çekerek eğlendikleri düğüne ayrıca; Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Cihan Barut, CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Özlem Kutbay,  Hüdapar Arnavutköy İlçe Başkanı Mehmet Tetik, HDP Arnavutköy İlçe Eş Başkanı Yavuz Kahraman, Yeniden Refah Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Abrurrazzak İlbeyi, Deva Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Karabalık, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, esnaf ve iş insanları katıldı.