T & M Park'tan görkemli açılış

İçerisinde Kır Düğün Alanı, Kafeterya, Restaurant, Kendin Pişir Kendin Ye alanları ile muhteşem bir konseptle kapılarını açan T & M Park Cafe Rastorant, açılışa katılanlardan tam not aldı.

İçerisinde Kır Düğün Alanı, Kafeterya, Restaurant, Kendin Pişir Kendin Ye alanları ile muhteşem bir konseptle kapılarını açan T & M Park Cafe Rastorant, açılışa katılanlardan tam not aldı.
Arnavutköy Karlıbayır Mahallesi Bayraklı Caddesi’nde hizmete açılan T & M Park Cafe Rastorant’ın açılış kurdelesini Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı kesti. Sanatçı İsmail Bingöl’ün de türküleriyle renk kattığı açılışta, davetliler çektikleri halaylarla gönüllerince eğlendiler.
Arnavutköy’ün sevilen iş insanları Mustafa Üner ve Tuncay Bayrak’ın ortaklığıyla kurulan T & M Park Cafe Rastorant’ta Kır Düğünü Alanı, Cafe, Restaurant ve Kendin Pişir Kendin Ye alanları birbirinden bağımsız bir konseptle hizmete sunulacak. Doğal güzelliği ve konseptiyle açılışa katılanlar tarafından tam not alan T & M Park Cafe Rastorant’ın işletmecileri Tuncay Bayrak ve Mustafa Üner, açılışa katılan davetlilerle tek tek ilgilendiler. Amaçlarının Arnavutköy’ün ihtiyaç duyduğu hizmeti sunmak olduğunu söyleyen Üner ve Bayrak, Arnavutköy’ün özellikle İstanbul Havalimanıyla birlikte büyük bir değişim yaşadığına dikkat çektiler.
Değişen Arnavutköy’de ihtiyaçların da değiştiğini söyleyen Üner ve Bayrak, “Bu değişime ayak uydurmamız gerekiyor. Özellikle Kır Düğünü konsepti son dönemlerde rağbet gören ve artık ihtiyaç olan bir hizmetti. Güzel, doğal ve yeşil ile bezenmiş bir düğün alanı hazırladık. Yine kendin pişir kendin ye alanıyla da vatandaşlarımızın kendilerini rahat hissedip hoşça vakit geçirecekleri bir alan planladık. İşinde profesyonel yemek ustalarımızla da kafe ve restorant bölümümüzde de birbirinden lezzetli menülerin bulunacağı bir alan tasarladık” dediler.
Açılış kurdelesini Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı’nın kestiği T & M Park Cafe Rastorant’ın açılışına Üner ve Bayrak ailelerinin dostları, Arnavutköy’deki siyasi partilerin temsilcileri, STK temsilcileri, muhtarlar, esnaf ve iş insanları katıldı. Açılışın ardından yemek ikramı yapılırken, sanatçı İsmail Bingöl, açılışa katılanlara keyfine doyum olmayan bir müzik şöleni sundu.