Smc Mermer & Granit Fabrikası açıldı

İnşaat sektörünün hızlı gelişimi ve birçok sektörün de ihtiyacı olan mermer ve granitin üretiminden hazırlanışına varıncaya dek tüm iş ve işlemlerin tek merkezden gerçekleşeceği SMC Mermer & Granit Fabrikası Arnavutköy'de hizmet vermeye başladı. İşletme sahibi Okan Coşkun'un olduğu Haraççı Mahallesi Maltepe Caddesi'nde son sistem cihazlarla ve yüzlerce çeşit ürünle sektöre ürün sunacak olan SMC Mermer & Granit Fabrikası açılışına sektörün önemli isimlerde katıldı

İnşaat sektörünün hızlı gelişimi ve birçok sektörün de ihtiyacı olan mermer ve granitin üretiminden hazırlanışına varıncaya dek tüm iş ve işlemlerin tek merkezden gerçekleşeceği SMC Mermer & Granit Fabrikası Arnavutköy’de hizmet vermeye başladı. İşletme sahibi Okan Coşkun’un olduğu Haraççı Mahallesi Maltepe Caddesi’nde son sistem cihazlarla ve yüzlerce çeşit ürünle sektöre ürün sunacak olan SMC Mermer & Granit Fabrikası açılışına sektörün önemli isimlerinin yanısıra dernek başkanları ve iş insanları katıldı. 

“Amacımız mermercilik ve granit sektöründe tüm iş ve işlemleri tek merkezde toplayacak bir fabrika kurmaktı. Bugün gururla söylüyoruz ki böylesine bir merkezi Arnavutköy’e kurduk. Artık mermeri bir yerden, kesimi başka bir yerden, işlemesini de başka bir yerden yapmaya gerek kalmayacak” diyen Okan Coşkun, “Açılışımıza katılarak bizleri yalnız bırakmaya tüm dostlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz. Son sistem cihazlar ve 20’ye yakın personelimizle Arnavutköy’de kurduğumuz bu fabrika ile İstanbul’un tamamında mermer ve granite dair ihtiyaç duyulan her alanda hizmet vereceğiz” dediler. 


SMC Mermer & Granit Adres: Haraççı Mahallesi Maltepe caddesi no 2/1 Arnavutköy

Telefon: +90 543 433 86 71