Servis minibüsü şarampole yuvarlandı:  2 yaralı

Arnavutköy'de sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybettiği servis minibüsü şarampole yuvarlandı. İçerisinde şoför ve servis hostesinin bulunduğu minibüsteki 2 yaralı, sıkıştıkları yerden itfaiyenin yardımıyla çıkarıldı.

Arnavutköy’de sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybettiği servis minibüsü şarampole yuvarlandı. İçerisinde şoför ve servis hostesinin bulunduğu minibüsteki 2 yaralı, sıkıştıkları yerden itfaiyenin yardımıyla çıkarıldı.

Kaza, bugün 15:30’da Arnavutköy Eski Edirne Asfaltı Caddesinde meydana geldi. Hacı Kaya, yönetimindeki 34 LAR 117 plakalı okul servis aracının kontrolünü kaybetti. Virajı alamayan servis aracı yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Taklalar atan minibüs, bir evin bahçe duvarına çarparak durabildi. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 ekiplerine bildirdi. Takla atarak dereye uçan ve bir evin duvarına çarparak durabilen servis minibüsünde şoför Hacı Kaya ve hostes Dürdane Duru araç içerisinde sıkıştı. Yaralılar itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sıkıştıkları yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi Ambulansla hastaneye kaldırılan Hacı Kaya ve Dürdane Duru’nun sağlık durumlarının iyi olduğu ve tedavi altına alındıkları öğrenildi. Öğrenci servis minibüsünün boş olması olası bir facianın önüne geçti.