Muhammed Miraç, erkekliğe ilk adımı attı.. Mimar Serkan Kuş ve ailesinin mutlu günü..

Arnavutköy'ün tanınmış ve sevilen iş insanlarından MGZ Cephe Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Serkan Kuş'un oğlu Muhammed Miraç, muhteşem bir sünnet töreniyle erkekliğe ilk adımı attı.

Arnavutköy’ün tanınmış ve sevilen iş insanlarından MGZ Cephe Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Serkan Kuş’un oğlu Muhammed Miraç, muhteşem bir sünnet töreniyle erkekliğe ilk adımı attı. Çok sayıda davetlinin katıldığı sünnet düğününde sıra gecesi ekibinin muhteşem performansı ile davetliler gönüllerince eğlendiler.

MGZ Cephe Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Serkan Kuş’un oğlu Muhammed Miraç’ın sünnet düğünü Arnavutköy Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleşti. Serkan Kuş ve ailesi, düğüne katılan davetlileri kapıda karşıladı. Muhammed Miraç’ın davetlilerin alkışları eşliğinde salona girişiyle başlayan sünnet düğününde davetliler sıra gecesi ekibinin muhteşem performansı ile gönüllerince eğlendiler. Sünnet düğününe iş ve siyaset dünyasının yanı sıra, Arnavutköy ve çevre ilçelerden bürokratlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve Kuş ailesinin akrabaları katıldı.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden sünnet düğünü sonrası MGZ Cephe Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Serkan Kuş, oğlu Muhammed Miraç’ın erkekliğe ilk adımı attığı mutlu günlerine katılan tüm davetlilere teşekkür etti.