Meşhur Künefeci Sabit Usta yeni yerinde

Gaziantepli meşhur künefeci Sabit Usta, hızla büyümeye devam ediyor. Daha modern, daha ferah bir mekanla Arnavutköylülere hizmet sunmak için kolları sıvayan Künefeci Sabit Usta, Arnavutköy'ün girişine açtığı yeni işletmeyle ağızlara layık lezzetler sunmaya devam edecek.

Gaziantepli meşhur künefeci Sabit Usta, hızla büyümeye devam ediyor. Daha modern, daha ferah bir mekanla Arnavutköylülere hizmet sunmak için kolları sıvayan Künefeci Sabit Usta, Arnavutköy’ün girişine açtığı yeni işletmeyle ağızlara layık lezzetler sunmaya devam edecek.

Künefeden katmere, bol fıstıklı ve fındıklı tatlılardan Antep’in meşhur ve lezzetli baklavalarına varıncaya dek onlarca çeşit tatlıyı Arnavutköylülerle buluşturan ve Arnavutköy’ün ilk künefecisi Sabit Usta, yeni işletmesini Arnavutköy Eski Edirne Asfaltı Caddesi, Şafak Tıp Merkez karşısında hizmete açtı.

Meşhur Künefeci Sabit Usta’nın açılış kurdelesini Şırdancı Mehmet, Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Kemal Aygenli,  Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu, Dürümcü Musa Usta, Güldaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Samih Gül, Arnavutköy Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Yunus Gürdamur ve çok sayıda esnaf ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.