Kars Ardahan Iğdır Derneği yeniden "Çetin Çelebi" dedi

Arnavutköy'ün en etkili sivil toplum kuruluşları arasından Kars Ardahan ve Iğdır Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 8. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Kongrede mevcut başkan Çetin Çelebi, tüm üyelerin oyunu alarak yeni dönemde de başkanlık görevine layık görüldü.

Kars Ardahan ve Iğdır Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KAIDER) genel kurul üyelerinin kahvaltıda Yeşilçam Kafe’de bir araya geldiği kongrede üyeler birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kongrenin Divan Başkanlığını Gökhan Hacıoğlu yaparken, farklı illerden de çok sayıda stk temsilcisi ve siyasi parti temsilcileri kongreye misafir olarak katıldı.  

Kongrede tek aday olan iş insanı Çetin Çelebi, tüm üyelerin oyunu alarak yeniden dernek başkanlığına seçildi. Kongre sonrası üyelere hitaben teşekkür konuşması yapan Çetin Çelebi, “Öncelikli amacımız Arnavutköy’de yaşayan Kars Ardahan ve Iğdırlı hemşerilerimizin birlik ve beraberliğini diri tutmak. Yardımlaşma ve dayanışma duygusunu güçlü kılarken, öte yandan da örf ve adetlerimizi yaşatmak adına çalışmalar yürütüyoruz. Gençliğimize verdiğimiz önemle hareketle her yıl üniversite okuyan onlarca kardeşimize iş insanlarımızın destekleriyle eğitim desteği sunduk ve sunmaya devam ediyoruz. Bu manada bize inanan ve destek veren tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.