İstanbul'dan Anadolu'ya açılan Gönül Bahçesi

Bir grup hayırsever arkadaşın kurduğu Gönül Bahçesi Platformu, geleneksel hale getirdiği yardım organizasyonu ile bu yıl da 6 bin öğrenciye umut oldu.

Kış şartlarının oldukça sert geçtiği Erzurum, Muş ve Bingöl’de toplam 6 bin öğrenciye mont, çorap ve kışlık ayakkabı götüren Gönül Bahçesi Platformu, gönülleri bir kez daha fethetti.

İstanbul Arnavutköy’den yola çıkan yardım malzemeleri, Erzurum’un Karayazı, Karaçoban ve Tekman ilçeleri ile Muş’un Malazgirt ve Bingöl’ün Karlıova ilçelerindeki köy okullarında eğitim gören 6 bin öğrenciye ulaştırıldı. Köy okullarındaki öğrencilere ulaştırılan kışlık giysi ve ayakkabılar Gönül Bahçesi Platformu üyeleri tarafından tek tek öğrencilere dağıtıldı. Organizasyona katılan Erzurum Karayazı Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, “Kış şartlarının oldukça çetin geçtiği ilçemize gelerek bu yardımları biricik evlatlarımıza ulaştıran Gönül Bahçesi ekibne ve bu ekibe destek olan tüm hayırsever iş insanı ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Gönül Bahçesi Platformunun yardım organizasyonu ile Erzurum, Muş ve Bingöl’de öğrencilerle buluşan Çetin Aras, Fikret Gül, İsmail Polat, Çetin Aras,  Mehmet Yıldırım, Taylan Ergün, Yasin Şahin ve Özkan Semetay ziyaretler esnasında duygu dolu anlar yaşadıklarını ifade ettiler. Her yıl geleneksel hale gelen yardım organizasyonuna destek olan tüm hayırseverlere de teşekkür eden platform üyeleri, önümüzdeki yıl daha fazla sayıda öğrenciye ulaşmayı hedeflediklerini söylediler.