Horasanlılar Derneği'nden futbol turnuvası

Arnavutköy Horasanlılar Derneği düzenlediği futbol turnuvasına yoğun katılım oldu. Köy ve aile derneklerinin kendilerinin oluşturduğu takımlar turnuvada karşı karşıya gelecek. birinci olan takım boğazda harika bir gece geçirecek. Cumartesi günü ilk maçların düdüğü çalındı, takımların kıyasıya yarışı başladı.

Arnavutköy Horasanlılar Derneği düzenlediği futbol turnuvasına yoğun katılım oldu. Köy ve aile derneklerinin kendilerinin oluşturduğu takımlar turnuvada karşı karşıya gelecek. birinci olan takım boğazda harika bir gece geçirecek. Cumartesi günü ilk maçların düdüğü çalındı, takımların kıyasıya yarışı başladı.  Futbol takımları adında takım başkanları Haber Aktivite'ye özel açıklamalarda bulundu. 

 

"gençlerimizle, köylerimizle ve birbirimizle kaynaşabilmek adına yapmış olduğumuz bir organizasyon"

Düzenlenen organizasyonla alakalı Arnavutköy Horanlılar Derneği Başkanı Ömer Aktaş, " Arnavutköy Horasanlılar Derneği olarak geçmişte de yapmış olduğumuz gibi futbol turnuvası gerçekleştiriyoruz. yaklaşık 30 takım ile turnuvamız başladı. Profesyonel hakemlerimiz ve sağlık ekiplerimizin eşliğinde profesyonel şekilde maçlarımızı yapıyoruz. gençlerimizle ve köylerimizle birbirimizle kaynaşabilmek adına yapmış olduğumuz bir organizasyon. Başarılı ve sonu güzel olacak diyoruz şampiyon takımımız ile beraber boğaz turu gerçekleştireceğiz." İfadelerini kullandı.