Etiler Marmaris lezzeti Arnavutköy'de

Etiler Marmaris, 50.ci şubesini Arnavutköy'e açtı. Arnavutköy'ün tanınan simalarından genç girişimci Samet Özel'in girişimleri ile Etiler Marmaris'in yeni şubesi Arnavutköy'de kapılarını açtı. 

Etiler Marmaris, 50.ci şubesini Arnavutköy’e açtı. Arnavutköy’ün tanınan simalarından genç girişimci Samet Özel’in girişimleri ile Etiler Marmaris’in yeni şubesi Arnavutköy’de kapılarını açtı. 

 

Açılışa Etiler Marmaris Genel Müdürü Seyhan Eripek’in yanısıra Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Hamdi Demirhan, Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu, Arnavutköylü esnaf ve Samet Özel’in yakın dostları katıldı. 

 

Açılışta konuşan Etiler Marmaris Genel Müdürü Seyhan Eripek, Arnavutköy’de olmaktan dolayı oldukça heyecan duyduklarını ve Etiler Marmaris olarak yatırımlara devam edeceklerini söyledi. 

 

Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Öustafa Candaroğlu, Arnavutköy’e her geçen gün kurumsal firmaların yatırım yaptığını ve bir Arnavutköylü olarak bu durumdan oldukça mutlu olduklarını söyleyerek işletme sahiplerine hayırlı olsun temennilerinde bulundu. 

 

Etiler Marmaris lezzetlerini Arnavutköy’e getiren genç girişimci Samet Özel de açılışa katılan misafirlerine teşekkür ederek, Arnavutköylülere layık bir hizmet sunacaklarını ifade etti. 

 

Adres: Eski Edirne Asfaltı Caddesi No: 1263/A Arnavutköy

 

Telefon: 0 212 597 17 00

0 212 597 19 00