David People yenilenen yüzüyle Avlu34'de hizmetinizde

Türkiye'nin dört bir yanında şube sayıları hızla artan seçkin marka David People, yenilenen yüzüyle Arnavutköy Avlu34 Alışveriş Merkezi'nde hizmet vermek için kapılarını açtı.

Türkiye’nin dört bir yanında şube sayıları hızla artan seçkin marka David People, yenilenen yüzüyle Arnavutköy Avlu34 Alışveriş Merkezi’nde hizmet vermek için kapılarını açtı. Genç girişimciler Semih Arin ve Hayrullah Çerko’nun işletmeciliğini yaptıkları David People markasının Avlu34’deki açılışına Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu, CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Özlem Kutbay, David People Türkiye Bayiiler Koordinatörü Mehmet Şerif İgan ve çok sayıda davetli katıldı.
Onlarca çeşit kahveleri, sıcak ve soğuk tatlıları, dünya mutfağından seçkin lezzetleri ile Arnavutköylülere muhteşem bir hizmet sloganıyla yola çıkan Semih Arin ve Hayrullah Çerko, David People markasını Arnavutköylülerle buluşturmaktan dolayı oldukça mutlu olduklarını ifade ettiler. Açılış kurdelesini kesen Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, genç girişimcilere bereketli kazançlar dileğinde bulunurken, Arnavutköy’e yatırım yapan tüm girişimcilere de teşekkür etti.
Yüzlerce çeşit ürün yelpazesi ile Avlu34 AVM içerisinde hizmet verecek David People’da Aile salonunun yanısıra, çocuklar için oyun parkı, VİP salonlar ve toplu organizasyonlar için de uygun alanlar ayrılmış durumda.

Telefon: 0 531 973 60 50
 

david people avlu34 arnavutköy avlu34 ahmet haşim baltacı