Cadde49 yeni mağazasını hizmete açtı

Tezgahtan üreticiliğe, üreticilikten de şimdilerde Sultangazi'de gençlerin en uğrak noktası haline gelen Cadde49, Sultangazi P Caddesindeki ikinci giyim mağazası kapılarını gençlere açtı.

Tezgahtan üreticiliğe, üreticilikten de şimdilerde Sultangazi’de gençlerin en uğrak noktası haline gelen Cadde49, Sultangazi P Caddesindeki ikinci giyim mağazası kapılarını gençlere açtı.

Yüzlerce farklı model ayakkabıları en dip fiyatlarla kullanıcılara sunan Cadde49’un kurucusu Remzi Aydemir, giyim mağazasıyla da gençlerin en gözde mekanı olmaya aday. Kaliteli ürünleri gençlerle buluştururken en uygun fiyatlarla hizmet etmeyi hedeflediklerini söyleyen Remzi Aydemir, “Biz işin tezgahından yetiştik. Nereden geldiğimizi unutmamız mümkün değil. Dolayısıyla d en trend ürünler nelerdir, vatandaşlarımıza ve genç kardeşlerimize en uygun fiyatlarla nasıl sunarız diye her zaman düşünüp ona göre adımlar attık. Açtığımız giyim mağazası ile de tıpkı ayakkabıda olduğu gibi, kaliteli ürünler bulundurmayı hedefledik. İstanbul’un bir çok ilçesinden genç kardeşlerimize hizmet sunuyoruz. Yakın bir zamanda da Arnavutköy’e yeni ve muhteşem bir mağaza açacağız” dedi.