Bahçeköy ve Hot Chocolate yenilenen yüzüyle Arnavutköylülerin hizmetinde

Restaurant, Cafe, Kasap Et - Kahvaltı ve Kır Düğünü alanı ile muhteşem bir konsepti Arnavutköy'e kazandıran Medet Tanrıverdi ve Suat Kaya'nın ortağı olduğu tesisin yenilenen yüzüyle açılışı çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Restaurant, Cafe, Kasap Et - Kahvaltı ve Kır Düğünü alanı ile muhteşem bir konsepti Arnavutköy’e kazandıran Medet Tanrıverdi ve Suat Kaya’nın ortağı olduğu tesisin yenilenen yüzüyle açılışı çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

İçerisinde kafeden restauranta, kır düğünü alanından kendin pişir kendin ye alanlarına varıncaya dek çok farklı konseptlerle Arnavutköylülere hitap edecek Bahçeköy ve Hot Chocolate Restaurant’ın açılışı gerçekleşti. Birbirinden lezzetli menüleri, geniş ve ferah alanları, şehrin içinde ama doğayla barışık bir mekanı Arnavutköy’e kazandıran Arnavutköylülerin yakından tanıdığı girişimci Medet Tanrıverdi ve Hot Chocolate markasının kurucusu Suat Kaya, “Arnavutköy’e ve Arnavutköylülere hak ettiği hizmeti sunabilmek, ailelerin keyifle vakit geçirecekleri bir ortam sunmak ve muhteşem lezzetleri yine ilçe sakinlerliyle buluşturmak istedik. Tüm dostlarımızı bu muhteşem mekana bekliyoruz” dediler.