As Temiz Dünya açılışı yapıldı

Arnavutköy'de kadın elinin değdiği yeni bir işletme daha kapılarını açtı. Esra Tutal'ın hizmete açtığı; her ürünün tek kullanımlık olduğu, hijyene önem veren As Temiz Dünya ilçe ve ilçe dışındaki birçok kafe ve restauranta hizmet verecek.

 

Arnavutköy’de kadın elinin değdiği yeni bir işletme daha kapılarını açtı. Esra Tutal’ın hizmete açtığı; her ürünün tek kullanımlık olduğu, hijyene önem veren As Temiz Dünya ilçe ve ilçe dışındaki birçok kafe ve restauranta hizmet verecek.

Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Aygenli’nin açılış kurdelesini kestiği As Temiz Dünya’nın açılışına, işletme kurucusu Esra Tutal ve ailesinin yanısıra MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Cihan Barut, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Seyithan Koçak, Deva Partisi yöneticileri, KAİDER Başkanı Çetin Çelebi, Arnavutköylü esnaf ve vatandaşlar katıldı. Yeni işletmenin Arnavutköy’e hayırlı olması temennisinde bulunan Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Aygenli, daha sonra işletme hakkında Esra Tutal’dan bilgi aldı.

Kadın girişimci olarak işe koyulduğunu söyleyen Esra Tutal, özellikle pandemi süreciyle birlikte vatandaşların temizlik, hijyen kurallarına daha dikkat ettiğine vurgu yaparak, tek kullanmlık ürünlere talebin arttığını söyledi. İşletmesinde, “Tek kullanımlık baskılı ıslak mendil, tek kullanımlık kağıt havlu peçete, kapaklı meşrubat bardağı, baskılı kağıt bardak, baskılı pet bardak, stick şeker, baskılı pipet set, tek kullanımlık kâğıt terliği, tek kullanımlık sıvı dolum şampuan, baskılı peçete, antibakteriyel tek kullanımlık mendil üretiyoruz” diyen Tutal, hem ilçe hem de ilçe dışından çok sayıda kafe ve restauranta ürünlerini pazarladıklarını söyledi.