Arnavutköy'lü Aydın Keleş (soundmusic74) araba fuarlarında bir numara

Arnavutköy'de doğup büyüyen ve otomobil tasarımı konusunda yüzlerce ödülü olan sosyal medya fenomeni Aydın Keleş modifiye fuarlarında bir numara olmaya devam ediyor. Pazar sabahı düzenlenen EUROPA FEST modifiye fuarına da konuk olarak katılan Keleş yeni tasarladığı otomobiline de aylardır beklediği ödülünü aldığının müjdesini vererek yeni tasarımlarının çok yakında olacağını duyurdu.

Arnavutköy’de doğup büyüyen ve otomobil tasarımı konusunda yüzlerce ödülü olan sosyal medya fenomeni Aydın Keleş modifiye fuarlarında bir numara olmaya devam ediyor.  Pazar sabahı düzenlenen EUROPA FEST modifiye fuarına da konuk olarak katılan Keleş yeni tasarladığı otomobiline de aylardır beklediği ödülünü aldığının müjdesini vererek yeni tasarımlarının çok yakında olacağını duyurdu. 

Arnavutköy’de doğup büyüyen Aydın Keleş otomobil tutkunları tarafından sosyal medyada Soundmusic74 ismi ile bilinen sosyal medya fenomeni. Tasarlamış olduğu özel araçlar ile fuarlara katılan Aydın Keleş katıldığı fuarlarda her zaman en gözde tasarım ve tasarımcı olmayı elinde tutuyor. Pazar sabahı Bağcılarda düzenlenen EUROPA FEST VİP 150 araçlık modifiye fuarına da konuk olarak katılan KELEŞ’in son tasarımı olan taş kaplamalı Passat marka aracı ise görenleri yine büyüledi. Haber Aktiviteye konuşan KELEŞ yeni çalışmalarının olacağını da belirtti.