YENİDEN REFAH PARTİSİ'NDEN ARNAVUTKÖY'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Yeniden Refah Partisi İstanbul'da partisine en çok oy kazandıran Arnavutköy İlçe Teşkilatı'na çıkartma yaptı. Dün akşam saatlerinde parti binasında partililere yapılan teşekkür ziyaretine Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz ve Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan katıldı. Düzenlenen organizasyonda genel merkez ve il yönetimi İlçe Teşkilatının çalışmalarına teşekkür etti. İlçe Binası'nda yapılan organizasyonun ardından çay ocağı ziyareti de yapıldı.

Geçtiğimiz 14 Mayıs seçimlerinde İstanbul'da Yeniden Refah Partisi'ne en fazla oy kazandıran Arnavutköy İlçe Teşkilatı'na Genel Merkez'den övgüler bitmiyor. İlçe teşkilatının başarılı çalışmaları sonucunda oyun yükseltiği Arnavutköy'de dün akşam saatlerinde ilçe teşkilatının düzenlediği toplantıya Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz ve Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan katıldı.  Toplantı'da ilçe Başkanı Abdurrezak İlbeyi ve yönetimine övgüler sırayalan Genel Başkan Yardımcısı sonrasında Arnavutköy Merkez Camii'nde vatandaşlar ile bir araya geldi.  

 

"31 Marrt'ta Arnavutköy'ü kazanacağız" 

Düzenlenen etkinlik sonrasında Haber Aktivite'ye de teşekkür ederek özel açıklamalarda bulunan  Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, "İstanbul'un enbüyük ilçelerinden bir tanesi olan Arnavutköy'de bu akşam yönetim kurulu ve istişare toplantsı gerçekleştirdik. Toplantıya il yöneticilerimizle beraber geldik. 14 Mayıs seçimlerinde almış olduğumuz rekor oy nedeniyle teşkilatımıza teşekkür ziyareti gerçekleştirdik. Genel Başkanımızda ilçemize bu ziyareti gerçekleştirmişti. İstatistik olarak bakıldığında bir numaralı ilçemiz Arnavutköy. Bu performans ile yerel seçimlerde de nasıl bir başarı ortaya koyacağını Arnavutköyümüz bizlere göstermiş oldu. 31 Martta yapılacak yerel seçimlerde bugün yapılan toplantıda da gördük ki Yeniden Refah Partisi Arnavutköy Belediyesi'ni ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni kazanacak. 1994 Yılında almış olduğumuz İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve ilçeleriyle 30 yıl sonra ikinci kırk yılda ikinci Erbakan sloganı ile Arnavutköy başta olmak üzere tüm İstanbul'u kazanacağımıza inanıyoruz." İfadelerini kullandı. 

 

31 Mart'ta Arnavutköy'de Milli Görüş Bayrağı dalgalanacak

Düzenlenenen organizasyon sonrasında konuşan Yeniden Refah Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Abdurrezak İlbeyi, "Bu akşam bizlere teşekkür ziyaretleri kapsamında yöneticilerimiz geldi kendilerine teşekkür ederim. Teşkilatımız çok diri ve heyecanlı inşallah genel seçimde gösterdiğimiz başarıyı yerel seçimlerde de en üst şekilde gösterecek iradeye sahibiz.  Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.  Burada da genel başkanımız da daha önce söyledi ilçelerimizde aday çıkartacağız ve partilerimiz yalnız seçime girecek Arnavutköy'de 1989'da Milli Görüş'ün belediyelerinden birisiydi yine inşallah Milli Görüş bayrağını 31 Mart seçimlerinde Arnavutköy'e dikeceğiz.  Arnavutköy genelinde özel projelerimiz olacak ama ana problemler olarak trafik, imar, aile sosyal yaşam alanı, ekonomi gibi problemler başta olmak üzere Arnavutköy için proje ve hayallerimiz var bunları da ilerleyen süreçte paylaşacağız."  Şeklinde konuştu.