Tekin Aras, "31 Mart'ta soğuk bir duş alacaklar"

Cumhuriyet Halk Partisi Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Tekin Aras, Arnavutköy İlçe Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi. İlçe Başkanı Hüseyin Çelik'in çiçeklerle, gençlerin ise alkış ve tezahüratlarla karşıladığı Tekin Aras, partililere hitaben yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Tekin Aras, Arnavutköy İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi. İlçe Başkanı Hüseyin Çelik’in çiçeklerle, gençlerin ise alkış ve tezahüratlarla karşıladığı Tekin Aras, partililere hitaben yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. 

 

36 yıldır Arnavutköy’de yaşadığını ifade eden Tekin Aras, “Çocukluğum ve gençliğimin geçtiği Arnavutköy’ün 38 mahallesi ve yüzlerce sokağında var olan eksiklikleri bizzat yaşayarak gördüm. Mesleğim itibariyle de binlerce vatandaşımıza temas ettim.  10’larca yıldır kendilerini Arnavutköy’ün sahibi gibi görüp, halkımızı hizmetten mahrum bırakan bir sistemle bu ilçe yönetilmeye çalışıldı. Ben bugün gözlerindeki umut ışığı parıldayan siz kıymetli abilerim, ablalarım, genç kardeşlerimle birlikte 31 Mart akşamı bu hizmetten yoksun zihniyete soğuk bir duş aldıracağımızı görüyorum” dedi..