Taşolukspor yeni transferleriyle sezona bomba gibi hazır

Arnavutköy'ün köklü spor kulüplerinden olan Taşolukspor yapmış olduğu yeni transferler ile sezona bomba gibi hazır. Süper Amatör Lig'den sonra yeni sezonda Bal Ligi'ne yükselmeyi hedefleyen Taşolukspor'da yeni transferlerin imzaları atılırken, altyapı çalışmaları ile hız kesmeden devam ediyor.

Arnavutköy'de uzun yıllardır faaliyet gösteren köklü spor kulüplerinden olan Taşolukspor yeni sezona güçlü şekilde hazırlanmaya devam ediyor. Taşolukspor stadında yapılan yeni transfer anlaşmalarının ardından takım antremanlara kaldığı yerden devam etmeye başladı. Altyapı çalışmalarının da hız kesmeden devam ettiği Taşolukspor'un geçtiğimiz sezon yükseldiği  Süper Amatör Lig'ten sonraki sezon hedefi Bal Ligi'ne yükselmek. 

"Taşolukspor'a yakışır şekilde hareket edeceğiz"

Transfer anlaşmalarının ardından Haber Aktivite'ye özel açıklamalar yapan Taşolukspor Kulübü Başkanı Hikmet Daş, " 2023 - 2024 sezonunda Taşolukspor Kulübü Süper Amatör Lig'e çıktı. 24 sporcumuzla toplu imza törenimizi bugün gerçekleştirdik. Hazıklıklarımız emin adımlarla devam ediyor.  Bu sene hedefimiz bir üst lig yani Bal Ligi bunu başarmak zor ama bizde de güç var başarabileceğimize inanıyoruz. İnşallah güzel bir şey yapıp Taşolukspor'a yakışır şekilde hareket edeceğiz. Arnavutköy Halkı'nın Taşolukspor Kulübüne desteklerini bekliyoruz gerçekten maddi olarak değil manevi olarak desteklerini bekliyoruz." Şeklinde konuştu. 

 

"Bizim U11'den U18'e kadar altyapı oyuncularımızda var"

Taşolukspor Kulübü A Takım sorumlusu Erol Develi, "Bizim burada amacımız A Takımımızın hedeflerimiz doğrultusunda Bal Ligi'ne yükselmesi. Bizim U11'den U18'e kadar altyapı oyuncularımızda var.  Arnavutköy'e en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. " İfadelerini kullandı.