Taşoluk Stadı'nda meydan muharebesi gibi maç

İstanbul 1. Amatör Lig 2. Grup'ta Arnavutköyspor ve Yeşilbayırspor arasında oynanan maç konuk ekip 3-2 öndeyken 83. dakikada çıkan olaylar nedeniyle yarım kaldı.

Taşoluk Stadı'nda oynanan maçı Yunus Yavuz, Yusuf Coşan, Kerem Çırpan hakem üçlüsü yönetti. İlk yarıyı ev sahibi Arnavutköyspor 34'te Erhan ve 40'ta Gökhan'ın golleriyle 2-0 önde kapatırken, grupta lider durumda bulunun Yeşilbayırspor ikinci yarıda 65'te Ergincan, 80'de Emircan ve 83'te yeniden Ergincan'la 3-2 öne geçti. 

Yeşil-Beyazlıların üçüncü golü sonrası patlak veren olaylarda iki takım futbolcuları arasında arbere yaşandı. İki takımda da yaralananlar olurken taraflar birbirinden şikayetçi oldu. Hakem Yunus Yavuz Arnavutköyspor'dan 5, Yeşilbayırspor'dan 4 futbolcuya kırmızı kart gösterdiğini raporuna işledi.

Arnavutköyspor'da hem genel kaptanlık yapan hem de futbolcu olarak görev yapan Nadir Dağ'ın aldığı kafa darbesi sonrası yüzünde 22 noktada kırık oluştu. Başakşehir Çam Sakura Hastanesi'ne kaldırılan tecrübeli oyuncu, "Yeşilbayırspor üçüncü golü attıktan sonra zaten büyük hayal kırıklığı yaşayan tribünlerin tahrik olmaması adına sevinmelerini istemediğim için topu kendim almaya çalıştım, o esnada rakip takımdan biri arkamdan gelip bana kafa attı. O andan sonra ne olduğunu hiç hatırlamıyorum saha kenarında kanlar içinde kendime geldim. Yüzümün 22 noktasında kemik kırıkları oluştu. Ben darbe alıp yere yığıldıktan sonra ortalık karışmış zaten" dedi.