Sokak köpeği dehşeti kamerada

Arnavutköy'de sokak köpeklerinin saldırdığı küçük çocuk dehşeti yaşadı. Kolundan ve sırtından yaralanan çocuğu, köpeklerin elinden kurtarmak için bulundukları parkın duvarından ve çitlerinden atlayan bir adam ise hem elinden hem de bacağından yaralandı. o anlar güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

25 Şubat Cumartesi günü akşam saatlerinde, sokakta ailesi ile birlikte yürüyen bir grup çocuğa, sokak köpekleri saldırdı. Köpeklerin saldırısından koşarak uzaklaşmaya çalışan çocukların çığlıklarını duyan yakındaki parkta oturan vatandaşlar çocukların yardımına koştu. Bir çocuğu ısırarak yere düşüren köpekler, küçük çocuğa dehşeti yaşattı. Parkın duvar ve bahçe çitlerinden atlayarak koşan vatandaşlar, köpekleri kovalayarak küçük çocuğu saldırgan köpeklerin elinden kurtardı. Tüm o anlar ise parktaki güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Köpeklerin saldırısına uğrayan küçük çocuk, kolundan ve sırtından aldığı ısırık darbeleriyle yaralandı. ailesinin hastaneye götürdüğü çocuk tedavi altına alınırken, çocuğa yardım etmek için bulundukları parktan koşan bir kişi, atladığı çitlere takılarak elinden ve bacağından yaralandı.

Köpeklerin saldırdığı çocuğu kurtarmak isterken kendisi de yaralanan Metin Değirmenci, “O an elim ve bacağımdaki derin kesikleri hissetmedim bile. Son dönemlerde burada çok sık köpek saldırıları oluyor maalesef. Çocukların çığlığını duyunca hiç düşünmeden koştuk v çocuğu kurtardık” dedi.

Parkta otururken köpeklerin saldırısına uğrayan çocukların yardımına koşan Özcan Öztürk ise, İstanbul’daki farklı ilçelerden toplanan köpeklerin Arnavutköy sınırlarına bırakıldığını ve bu nedenle de sokak köpeği sayısının arttığını söyledi. Hayvan düşmanı olmadığını da ekleyen Özcan Öztürk; “Bazı hayvanseverler buradaki çöplerin yanına çiğ et ve kemik bırakıyor. Köpekleri beslemelerini olumlu buluyoruz ancak bir süre sonra beslenemeyen köpekler çok saldırgan bir hale dönüşüyor. Geçtiğimiz günlerde de burada bir komşumuzun çocuğu köpek saldırısı sonucu maalesef yaralandı” dedi.