Sinan Songan Arnavutköy Belediye Meclisine aday

Arnavutköylü genç iş insanı Sinan Songan, Cumhuriyet Halk Partisi'nden Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi olmak için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Arnavutköylü genç iş insanı Sinan Songan, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi olmak için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Ailesi, arkadaşları ve partililerin katıldığı kalabalık bir toplantı ile başvurusunu gerçekleştiren Sinan Songan, başvurusu sonrası yaptığı konuşmada Arnavutköy’e dair hayallerini ve fikirlerini anlattı. 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Hüseyin Çelik de Songan’ın başvurusundan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, gençlerin fikir ve projelerinin kendileri için çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

 

Sinan Songan, hafta sonu kalabalık bir grupla CHP İlçe Binasına geldi. Kendisini destekleyen ailesi, arkadaşları ve partililerle birlikte belediye meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunu gerçekleştiren Songa’a, ilçe başkanı Hüseyin Çelik, başarılar diledi.

 

Sinan Songan Kimdir ?

 

1986 İstanbul doğumlu olan Sinan Songan aslen Siirt Şirvan’lıdır. 20 yılı aşkın süredir Arnavutköy’de yaşayan Sinan Songan, uzun yıllar Arnavutköy’de gözlük sektöründe faaliyet göstermiştir. Eğitimini Arnavutköy’de tamamlayan Songan, şimdilerde gayrimenkul ve inşaat sektöründe iş hayatına devam etmektedir.






sinan songan arnavutköy chp meclis üyesi aday adayı chp arnavutköy sinan songan chp