Mustafa Keleş Mehmet Akif Ersoy Muhtarlığına Aday

Arnavutköy Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde muhtarlık seçimi 5 Haziran'da yenileniyor. Uzun yıllardır Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde ikamet eden Mustafa Keleş mahalle muhtarlığına aday olduğunu açıkladı ve çalışmalara başladı.

Arnavutköy Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde muhtarlık seçimi 5 Haziran’da yenileniyor. Uzun yıllardır Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde ikamet eden Mustafa Keleş mahalle muhtarlığına aday olduğunu açıkladı ve çalışmalara başladı.

Genç muhtar adayı Mustafa Keleş yaptığı adaylık açıklamasında, “Öncelikle eski muhtarımız merhum İbrahim Menteşe abime yüce mevlâmdan rahmet dilerim. Mahallemize yaptığı hizmetler için Allah razı olsun. 5 Haziran’da yenilenecek olan muhtarlık ara seçiminde babam Zeki Keleş’in ve büyüklerimin desteği ile Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nin hizmetine nail olmak için adayım.
Kıymetli komşu büyüklerimin takdiri, dost ve kardeşlerimin desteklerini bekler, saygılarımı, sevgilerimi sunarım. Geçmiş seçimlerde destekleyen kıymetli komşularımıza minnet borçluyuz, bu yolda halka hizmet, hakka hizmet sevdası ile dua ve desteklerine tekrardan talibiz. 5 Haziran Pazar günü mahallemizin güzel yarınları için tüm mahalle halkımızı sandığa davet ediyorum” dedi.

Mustafa Keleş Kimdir?

Aslen Sivas Koyulhisarlı olan Mustafa Keleş 32 yıldır Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde ikamet etmektedir. Lise mezunu olan Keleş, özel sektörlerde çalıştıktan sonra son 4 senede ise Avlu 34 AVM’de güvenlik amiri olarak görev yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.