Musa Tarhan meclise aday

Uzun yıllar merkezi Arnavutköy'de bulunan Erzurum Horasan Hacıhalil Köyü Derneği Başkanlık görevini yapan Musa Tarhan, Ak Partiden aday olmak için Arnavutköy Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Uzun yıllar merkezi Arnavutköy’de bulunan Erzurum Horasan Hacıhalil Köyü Derneği Başkanlık görevini yapan Musa Tarhan, Ak Partiden aday olmak için Arnavutköy Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.

 

İş insanı Tarhan, Erzurum Horasan Hacıhalil Köyü Derneği Başkanlık görevi süresince başarılı işlerin altına imza atmış ve sivil toplum kuruluşları arasında derneğinin saygın bir yer edinmesini sağlamıştı. Musa Tarhan, 2024 Mart ayında gerçekleşecek olan yerel seçimlerde belediye meclis üyesi adayı olmak için Ak Parti’den aday adaylığı müracaatında bulundu. Tarhan, başvurusunu Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanlığı’nda yaparken kendisine Arnavutköy Horasanlılar Derneği Başkanı Ömer Aktaş ve dostları eşlik etti. Tarhan’ın başvuru formunu ise Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkan Yardımcısı Seyithan Koçak teslim aldı.

 

Musa Tarhan Kimdir ?

 

1982 yılında Erzurum Horasan Hacıhalil Köyü’nde dünyaya gelen Musa Tarhan, eğitimini tamamadıktan sonra İstanbul’a yerleşti. Uzun yıllar yaşadığı İslambey Mahallesi’nde 2019 yılında mahalle muhtarlığına aday olan Musa Tarhan, aynı zamanda Erzurum Horasan Hacıhalil Köyü Derneği Başkanlık görevi ve Horasanlılar Derneği Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Evli ve 3 çocuk babası olan Tarhan, inşaat ve emlak sektöründe Tarhanlar İnşaat ismiyle faaliyet gösteren şirketin de yöneticiliğini yapmakta.

musa tarhan arnavutköy ak parti arnavutköy yerel seçim meclis üyesi aday adayı hacıhalil köyü derneği