MHP Arnavutköy İlçe Teşkilatından öğretmenlere anlamlı ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy İlçe Başkanlığı yöneticileri ve Belediye Meclis Üyeleri 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçede görev yapan öğretmenleri ziyaret etti. İlçe genelinde 72 okula gerçekleştirilen ziyaretlerde MHP Arnavutköy İlçe Başkanlığı yöneticileri, eğitimcilerin her zaman yanlarında oldukları mesajını verdi. İlçe Başkanı Cihan Barut; 'Öğretmenlerimiz eğitim ve öğretim yolunda vatanımızın ve milletimizin birer ışığıdır.

Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy İlçe Başkanlığı yöneticileri ve Belediye Meclis Üyeleri 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçede görev yapan öğretmenleri ziyaret etti. İlçe genelinde 72 okula gerçekleştirilen ziyaretlerde MHP Arnavutköy İlçe Başkanlığı yöneticileri, eğitimcilerin her zaman yanlarında oldukları mesajını verdi. 
İlçe Başkanı Cihan Barut; “Öğretmenlerimiz eğitim ve öğretim yolunda vatanımızın ve milletimizin birer ışığıdır. Gelecek neslin her başarısının en fazla ve en haklı övüncünü yaşayacak ancak öğretmenler olacaktır. Kendilerini özel hissettirmek ise bizlerin görevidir. Onları asla unutmayacağız ve her daim yanlarında olacağız. Başta şehit öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyorum” dedi.

ÖĞRETMENLER BİR MİLLETİN MANEVİ ASKERLERİDİR."  ALPARSLAN TÜRKEŞ