Mahallelinin kullandığı parkı işte böyle tahrip ettiler

Her gün onlarca genç ve çocuğun kullandığı parka zarar veren kendini bilmez gençler, çöp kovasını önce ateşe verdiler sonra tekmeleyerek yerinden söktüler.

Her gün onlarca genç ve çocuğun kullandığı parka zarar veren kendini bilmez gençler, çöp kovasını önce ateşe verdiler sonra tekmeleyerek yerinden söktüler. O anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken, belediye yetkilileri o anları sosyal medya hesaplarından paylaşarak yaşananlara tepki gösterdi. 

 

Görüntüler Arnavutköy’den.. Yavuz Selim Mahallesinde bulunan içerisinde spor aletleri, basketbol sahası, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanlarının bulunduğu Osman Gazi Parkı, bir grup genç tarafından tahrip edildi. Duvarların sprey boyalarla boyadığı, yazılar yazıldığı parkta, vatandaşların çöplerini attığı çöp kovası o gençler tarafından yakıldı, tekmelenerek kırıldı ve yerinden sökülerek park dışına atıldı. Gençlerin sorumsuz davranışları güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedilirken, Arnavutköy Belediyesi yaşananlara sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi.