Kutbettin Ömeroğlu da başvuruda bulundu.. Daha güzel bir Arnavutköy hayali var..

Ak Parti'de belediye başkan aday adaylığı başvuru süresi dün sona erdi. Başvuruların son gününde Cumhurbaşkanına yakınlığıyla bilinen; 15 Temmuz Gazisi ve Devlet Övünç Madalyası sahibi Kutbettin Ömeroğlu, Arnavutköy Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Ak Parti’de belediye başkan aday adaylığı başvuru süresi dün sona erdi. Başvuruların son gününde Cumhurbaşkanına yakınlığıyla bilinen; 15 Temmuz Gazisi ve Devlet Övünç Madalyası sahibi Kutbettin Ömeroğlu, Arnavutköy Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Aday adaylığı başvurusuna dostları, hemşerileri ve ailesiyle birlikte giden Ömeroğlu, Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanlığına başvuru evraklarını teslim etti. Başvuru sonrasında bir açıklama yapan Kutbettin Ömeroğlu; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın en büyük hayalim dediği Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde Arnavutköyümüzü yükselen bir değer haline getirmek, bu vizyonun inşası sürecinde elimizi değil gövdemizi taşın altına koymak için, bölgemizin ekonomik olarak kalkınmasını sağlayacak projelerimizle, eğitimde kaliteyle, sosyal ve kültürel projelerimizle, teknolojiye uyumlanmış sistemlerimizle, sürdürülebilir kalkınma planlarımızla, ticari ve zirai tüm dönüşüm ve gelişim projelerimizle, ilçemizi İstanbul’un gözbebeği yapmak için biz hazırız” dedi.

Büyük bir heyecanla hazırladığı projeleri Arnavutköylülerle paylaşmak için sabırsızlandığını söyleyen Ömeroğlu; “Arnavutköy’ün gelişimine ve dönüşümüne vereceğiniz değerli desteğe talibim” dedi.

Aday adaylığı sürecinde partili tüm arkadaşlarına da başarılar dileyen Ömeroğlu, “Arnavutköy’ü marka bir şehir yapmak için birlikte çalışacağız” dedi.

KUTBETTİN ÖMEROĞLU KİMDİR ?

1973 Kars Sarıkamış doğumlu olan Kutbettin Ömeroğlu, İlk ve orta okulu Erzurum Horasan ilçesinde, lise eğitimini ise Erzurum’da tamamladı. Taşkent Devlet Üniversitesi Basın yayın bölümünü birincilikle bitiren Ömeroğlu aynı üniversitede yüksek lisans yaptı.

Bir çok sivil toplum kuruluşunda aktif görevlerde bulunan Ömeroğlu,
Ak Parti’de de kurucu olarak yer aldı.

15 Temmuz Gazisi ve Devlet övünç madalyası sahibi olan Kutbettin Ömeroğlu, Ömeroğlu Gurup ve Menba Gurup şirketlerinin yönetim kurulu başkanlığını yapıyor. Bilişim, Hizmet, Demir Çelik ve Kimyevi maddeleri ihracatında önemli bir konumda yer alıyor.