Kozmos öğrencileri tatilde de başarmaya devam ediyor

Kozmos Yazılım Lisesi öğrencileri tatilde de öğrenmeye ve başarmaya devam ediyor. Kozmos'da profesyonel bir girişimcilik ve inovasyon platformu olan 'Üretken Akademi' eğitiminin son aşaması olan 'Demo Day' etkinliği gerçekleştirildi.

Kozmos Yazılım Lisesi öğrencileri tatilde de öğrenmeye ve başarmaya devam ediyor. Kozmos’da profesyonel bir girişimcilik ve inovasyon platformu olan “Üretken Akademi” eğitiminin son aşaması olan “Demo Day” etkinliği gerçekleştirildi.

İstanbul Üniversitesi Teknopark içindeki Enternech toplantı salonunda düzenlenen etkinlikte, Üretken Akademi kurumundan iki uzman, yatırımcı gözüyle iki uzman, sunucu ve yirmiden fazla öğrenciden oluşan dokuz takımın proje sunumları paylaşıldı. Paylaşılan proje sunumları, uzmanlar tarafından değerlendirildi, önerilerde bulunuldu ve bazı projeler şimdiden bir sonraki aşamalarına geçerek kendileri sektörle bir araya getirecek etkinliğe davetlerini de aldılar.

Öğrencilerin Kozmos Yazılım Anadolu Lisesinde aldıkları yazılım, dijital pazarlama ve girişimcilik eğitimlerinin haricinde kendilerini rahatça ifade edebilmeleri, özgüvenleri, sunum becerileri ve inovatif vizyonlarıyla gurur kaynağı oldular.

Ayrıca Kozmos Yazılım Anadolu Lisesi’nin Teknofest birincisi öğrencileri Samsung Türkiye tarafından düzenlenen “Solve for Tomorrow 2023” isimli yarışmada alanlarında katıldıkları kategoride ikinci olarak bir başka başarıya daha imza attılar.