Kılıçdaroğlu Arnavutköy ve Sultangazi Kanaat Önderleri ile buluştu

Sultangazi ve Arnavutköylülerin yakından tanıdığı iş insan Ercan Karabayır'ın organizasyonluğunda geçekleşen toplantıda, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kanaat önderleri ile buluştu.

Sultangazi ve Arnavutköylülerin yakından tanıdığı iş insan Ercan Karabayır’ın organizasyonluğunda geçekleşen toplantıda, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kanaat önderleri ile buluştu. Karşılıklı soru-cevaplarla geçen toplantıda Kılıçdaroğlu kendisine ve partisine yöneltilen tüm sorulara içtenlikle yanıt verdi.

Yaklaşık 600 kişinin katıldığı “Kanaat Önderleri ile Buluşma ve İstişare Toplantısı” Arnavutköy Aden Tesislerinde gerçekleşti. Toplantıya Arnavutköy ve Sultangazi’nin kanaat önderleri, muhtarlar ve iş insanları katıldı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na geçtiğimi günlerde kendisiyle ilgili siyaset yapma yasağı konan Canan Kaftancıoğlu v CHP İstanbul İL Başkan Yardımcısı Kemal Avseren eşlik etti. Toplantının açılış konuşmasını, toplantıya ev sahipliği yapan İş insanı Ercan Karabayır yaptı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırılar, linç girişimleri, itibarsızlaştırma çalışmalarına rağmen Kılıçdaroğlu’nun dik duruşundan asla taviz vermediğine dikkat çeken Ercan Karabayır, “Ben böylesine hassas bir dönemde, her türlü saldırıya ülkesinin ve milletinin geleceği adına göğüs gerek sayın Kılıçdaroğlu’nun yanında olacağım. Ülkenin gidişatı maalesef iyi değil. Halk, sefalete sürüklenirken sessiz kalmamız asla mümkün değildir” dedi.

Ercan Karabayır’ın konuşması salonu dolduranlarca sık sık alkışlarla kesilirken, Karabayır’ın ardından kürsüye çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, selamlama konuşmasının ardından salondakilerin sorularını cevapladı. Ekonomiden dış siyasete, kürt sorunundan cumhurbaşkanlığı seçimine, bir çok konuda soruyla karşı karşıya kalan Kılıçdaroğlu, tüm sorulara içtenlikle yanıt verdi. Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız sorusuna ise Kılıçdaroğlu, “Biz 6’lı masayı dimdik ayakta tutuyoruz ve masadan çıkacak kararla ittifakımızın adayını belirleyeceğiz” dedi.

Yaklaşık 3 saat süren istişare toplantısının ardından Kılıçdaroğlu ve Kaftancıoğlu, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.