Karısı ve çocuğu İle arabadayken saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti

Arnavutköy'de kanlı pusu.. Karısı ve çocuğu İle arabadayken saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti

Otomobiliyle evine dönen adam, evinin bulunduğu sokağa geldiği sırada silahlı saldırıya uğradı. Otomobilde karısı ve çocuğu ile birlikteyken kimliği belirsiz kişi yada kişilerin saldırısına uğrayan adam hayatını kaybetti. 

Olay dün gece Arnavutköy Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde meydana geldi. Mehmet Basatemur, eşi ve çocuğunun da içinde bulunduğu otomobiliyle evinin bulunduğu sokağa geldiği anda kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından pompalı silahla saldırıya uğradı. Vücuduna çok sayıda mermi isabet eden Basatemur saldırıda ağır yaralandı. Saldırıya uğradığı sırada yanında eşi ve çocuğu da yanında bulunan Basatemur’un, çocuğu da vücuduna isabet eden mermiyle yaralandı. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişi yada kişiler olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. 
Sağlık ekiplerinin ambulansla Arnavutköy Devlet Hastanesine götürdüğü Basatemur, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 
Saldırının gerçekleştiği sokakta polis inceleme yaparken, saldırıyı gerçekleştiren kişi yada kişileri yakalamak üzere çalışma başlatıldı.