İsmail Yaşar 11 siyasi parti ilçe başkanını iftar sofrasında buluşturdu

11 siyasi partinin Arnavutköy ilçe başkanı, iş insanı ve İyi Parti Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi İsmail Yaşar'ın organizasyonuyla iftar sofrasında buluştu.

11 siyasi partinin Arnavutköy ilçe başkanı, iş insanı ve İyi Parti Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi İsmail Yaşar’ın organizasyonuyla iftar sofrasında buluştu.
Etzade Anadolu Lezzetleri’nde düzenlenen iftar programına İyi Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Tuncay Aktürk, Deva Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Karabalık, Gelecek Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Cezmi Köse, Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Münir Dinler, Yeniden Refah Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Abdurrezzak İlbeyi, Hüdapar Arnavutköy İlçe Başkanı Mehmet Tetik, Demokratik Sol Parti Arnavutköy İlçe Başkanı, Memleket Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Turan Ünlü, Büyük Birlik Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Sinan Çayır ve Bağımsız Türkiye Partisi Hülya Özcan katıldı.
Arnavutköy’de bir ilkin gerçekleştiği programda bir konuşma yapan İsmail Yaşar, “Amacımız tüm siyasi düşüncelerden uzak, tamamen yaşadığımız ilçeye neler yapabiliriz, Arnavutköy için hangi projeyi geliştirebiliriz, bunu konuşmak istedik” dedi.
Son dönemlerde siyasi kutuplaşmalar nedeniyle toplumun çok fazla ayrıştırıldığına dikkat çeken İsmail Yaşar, iftar programında bir araya getirdiği parti ilçe başkanlarına davetine icabet ettikleri için de teşekkür etti. Kendisinin aynı zamanda tüm siyasi fikirlerin bir temsilcisi olarak Arnavutköy Belediye Meclisi’nde meclis üyeliği yaptığına dikkat çeken Yaşar, Arnavutköy adına sorulması istenen tüm soruları tüm Arnavutköy adına sormaya çalıştığını da ifade etti.