İşçileri taşıyan servis aracı otomobille çarpıştı: 4 işçi yaralandı

Arnavutköy'de işçileri taşıyan servis minibüsü ile bir otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada servis minibüsündeki işçilerden 4'ü çeşitli yerlerinden yaralandı.

Arnavutköy’de işçileri taşıyan servis minibüsü ile bir otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada servis minibüsündeki işçilerden 4’ü çeşitli yerlerinden yaralandı. 

 

Kaza bu gece 22:30’da Arnavutköy Çilingir Mahallesinde meydana geldi. Çilingir Mahallesi Eski Edirne Asfaltı Caddesi’nden Dursunköy yönüne doğru seyir halindeki 34 LAB 184 plakalı servis minibüsü ile karşı yönden gelen ve iddiaya göre sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 34 YJD 53 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da yol kenarına savrulurken, bariyerlere çarparak güçlükle durabilen otomobil neredeyse ortadan ikiye ayrıldı. Kazada içerisinde 20’ye yakın işçinin olduğu servis minibüsündeki 4 işçi çeşitli yerlerinden yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı 4 işçi ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, kaza sonrası Eski Edirne Asfaltı Caddesinde trafik yoğunluğu yaşandı. Kazaya karışan araçların çekiciyle çekilmesinin ardından trafik normale döndü.