İlkay Kaymak'tan yeni şiir kitabı

Yaklaşık 3 yıl önce ' YANMADIN GÖNÜL' isimli ilk şiir kitabı ile okurların karşısına çıkan İlkay Kaymak, çalışmalarını sürdürerek ' BEN DEĞİL BİZ OLMALIYIZ ' isimli ikinci şiir kitabını çıkarıp okurların ve şiir severlerin beğenisine sunarak çalışmalarını taçlandırdı... 

Yaklaşık 3 yıl önce “ YANMADIN GÖNÜL” isimli ilk şiir kitabı ile okurların karşısına çıkan İlkay Kaymak, çalışmalarını sürdürerek “ BEN DEĞİL BİZ OLMALIYIZ ” isimli ikinci şiir kitabını çıkarıp okurların ve şiir severlerin beğenisine sunarak çalışmalarını taçlandırdı... 

Çocukluk yıllarından başlayarak şiir yazmayı hobi edinen İlkay Kaymak yaklaşık binin üzerinde şiire can verdi. Arnavutköylülerin yakından tanıdığı iş insanı, şiir kitaplarıyla edebiyat ve sanat dünyasına kapı aralayan İlkay Kaymak’ın yeni şiir kitabı, raflardaki yerini aldı. Kumran yayınevinden çıkan “Ben değil biz olmalıyız” adlı şiir kitabına ulaşmak isteyen okurlar Arnavutköy Avlu34 Avm’de bulunan Limon Kitabevi ve tüm Online kitap satış mağazalarını ziyaret edebilir. 

Yakın bir zamanda şiirlerinden derlediği bir şiir albümü çıkaracak olan İlkay Kaymak, yeni şiirler de yazmaya devam edecek. 

Çıkardığı ilk şiir kitabı; “Yanmadın Gönül” ile büyük beğeni toplayan Kaymak, tüm okurlardan kitaplarına destek beklediğini söyleyerek, sevgi ve saygılarını iletti.