HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Arnavutköy Erzurumlular Derneği'ne teşekkür ziyaretinde bulundu

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, seçimler öncesinde başlattığı ziyaretlerine devam ediyor. Yapıcıoğlu, İstanbul İl Başkanı İsa Güvendik ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Eşin ile birlikte Arnavutköy Erzurumlular Derneği'ni ziyaret ederek dernek başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, seçimler öncesinde başlattığı ziyaretlerine devam ediyor. Yapıcıoğlu, İstanbul İl Başkanı İsa Güvendik ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Eşin ile birlikte Arnavutköy Erzurumlular Derneği'ni ziyaret ederek dernek başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Yapıcıoğlu, konuşmasında seçimlerden sonra da kardeşlerine ziyaretlerine devam edeceklerini belirterek parti olarak daha fazla çalışacaklarını ifade etti.

Bu kapsamda, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Eşin ve İstanbul İl Başkanı İsa Güvendik ile Arnavutköy Erzurumlular Derneğini ziyaret eden Yapıcıoğlu, dernek başkanı Rıfat Aba,  yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleriyle görüştü.

Yapıcıoğlu buradaki konuşmasında, seçimden önce gittikleri kardeşlerine seçimden sonra da gitme niyetinde olduklarını kaydetti.

Parti olarak daha fazla çalışacaklarını söyleyen Yapıcıoğlu, "Hatta seçimler yaklaştığında birkaç defa arkadaşlarımız 'Az kaldı, bitecek.' diye konuşuyorlardı. Onlara, 'Bu daha fragman, asıl film, asıl iş seçimden sonra başlıyor.' dedim. Seçim çalışmalarında iyi terledik, iyi yorulduk, iyi koştuk ama seçimden sonra yükümüzün ağırlaşacağını da biliyorduk. Daha fazla koşmamız, daha fazla yorulmamız, daha fazla insana dokunmamız gerekecek." ifadelerini kullandı.