Hadımköy'ün sevilen iş insanlarından olan Emre Topuk yeniden Meclis'te

Hadımköy Mahallesi'nin sevilen iş insanlarından olan Emre Topuk 2014 yılından beri Ak Parti Arnavutköy Belediyesi Meclis Üyeliği yaparak mahallelinin sıkıntı ve problemlerini meclise taşıyor. Hadımköy'de ticaretlerini sürdüren Topuk, mahalle sakinlerinin problemlerinin giderilmesi konusunda mecliste Hadımköy'ün yükselen sesi olmaya devam edeceğini duyurarak tekrardan Ak Parti Arnavutköy Belediyesi Meclis Üyesi Adayı oldu.

Ak Parti’nin düzenlediği Meclis Üyeleri tanıtım lansmanına da katılan Emre Topuk, seçim çalışmaları için Hadımköy’de çalışmaların başladığını da duyurdu. Haber Aktivite Gazetesine açıklamalarda bulunan Topuk, “Hadımköy Mahallemizin tüm sıkıntılarının giderilmesi için Arnavutköy Belediyesi Meclisi’nde mahallemizle alakalı sıkıntıları dile getirerek problemlerin en hızlı şekilde giderilmesinde vatandaşlarımızla belediyemiz arasında köprü görevi gördük. Yeni dönemde de Hadımköy Mahallesi’ne hizmet etmek için Belediye Başkan Adayımız Mustafa Candaroğlu ile birlikte hizmet edeceğiz. Mahallemizin yeni Türkiye Yüzyılı’na hazırlanma sürecinde Ak Parti Belediyeciliği ile çalışmalarımıza devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı. 

İstanbul’un en güçlü sanayi bölgelerinden birine sahibiz 

Açıklamalarında Hadımköy’ün sanayi bakımından zenginliğinden de bahseden İş İnsanı Emre Topuk, “Hadımköy Mahallemiz İstanbul’un en önemli iş insanlarına ve sanayicilerine de ev sahipliği yapmakla birlikte bir çok ilçedeki vatandaşlarımıza da istihdam konusunda hizmet etmektedir. Bu noktada sanayicilerimiz ve iş insanlarımızın imkanlarının rahatlatılması ve vatandaşlarımıza daha faydalı olabilmeleri için çalışmalarımız ve projelerimiz de Arnavutköy Belediyesi olarak devam edecektir. Yeni Türkiye Yüzyılı’nda her noktada daha gelişmiş bir Arnavutköy için gayretli çalışmalarımız her daim devam edecektir .” Şeklinde konuştu.