Göktaş ve Çelik ailelerinin mutlu günü.. Genç çiftler görkemli bir törenle dünya evine girdi

Arnavutköy'de uzun yıllar ticari faaliyetler sürdüren Necat Göktaş'ın oğlu, Yılmaz Göktaş'ın da kardeşi olan Yakup Göktaş, yine Arnavutköy'ün sevilen ailelerinden Çelik ailesinin kızı Ayşegül Çelik ile dünya evine girdi.

Arnavutköy’de uzun yıllar ticari faaliyetler sürdüren Necat Göktaş’ın oğlu, Yılmaz Göktaş’ın da kardeşi olan Yakup Göktaş, yine Arnavutköy’ün sevilen ailelerinden Çelik ailesinin kızı Ayşegül Çelik ile dünya evine girdi. 

 

Tekirdağ Çorlu’da düzenlenen görkemli bir düğün töreni ile evlenen çiftin düğün törenine çok sayıda misafir katıldı. Necat ve Yılmaz Göktaş ile Çelik ailesinin aile büyüklerinin misafirleriyle tek tek ilgilendiği düğün törenine Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş, Ak Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Müge Yıldız Topak, Ak Parti Çorlu İlçe Başkanı Kenan Kelle, Adalet Bakanlığı bürokratları, Osmanlı Ocakları Esenler Başkanı Vedat Balta, Çorlu Pazarcılar Odası Başkanı Kenan Üstek, çok sayıda siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi, Çelik ve Göktaş ailelerinin aile dostları, akrabaları ve iş insanları katıldı. Törene ayrıca Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Arnavutköy Belediyespor Kulübü Başkanı Menaf Batur da çelenk göndererek genç çiftlere mutluluklar dilediler. 

 

 

Yöresel ses sanatçılarının söylediği birbirinden güzel ezgiler eşliğinde halayların çekildiği, birbirinden özel yemeklerin ikram edildiği düğünde davetliler hem gönüllerince eğlendiler hem de her iki ailenin mutluluğuna ortak oldular.