Genç iş insanı Fırat Atak MHP'den meclis üyesi aday adayı oldu

Arnavutköy'ün sevilen simalarından genç iş insanı Fırat Atak, 31 Mart yerel seçimlerinde Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi olmak için Milliyetçi Hareket Partisi'nden aday adaylığı başvurusu da bulundu.

Arnavutköy’ün sevilen simalarından genç iş insanı Fırat Atak, 31 Mart yerel seçimlerinde Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi olmak için Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adaylığı başvurusu da bulundu. 

 

Başvurusunu MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Temel Bedir’e teslim eden Fırat Atak başvurusu sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

 

“Arnavutköyümüze hizmet etme hedefimi mensubu olmaktan şeref ve onur duyduğum, partimizin çatısı altında gerçekleştirmek amacı ile 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan mahalli idareler seçimlerinde Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi aday adayı olmak üzere başvurumu gerçekleştirmiş bulunuyorum.

 

Gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam ederek , Arnavutköy'de eli sıkılmadık tek bir vatandaşımızı bırakmayacağız.

Arnavutköylülerin yerel yönetimde ki gür seslerinden biri olarak üstün bir gayret ve yılmaz bir azim göstereceğiz.

Bu duygu ve düşünceler ile tüm Arnavutköylü hemşehrilerime en içten duygularım ile hürmet ve muhabbetlerimi iletiyor, dua ve desteklerini talep ediyorum.”

 

FIRAT ATAK KİMDİR ?

 

Aslen Erzurumlu olan Fırat Atak 1993 yılında Kars’ta dünyaya geldi.  İlk ve orta öğrenimi Arnavutköy’de tamamlayan Atak, 2009 yılında Atak Harita Mühendislik İnşaat ve Gayrimenkul şirketini kurdu. 

 

Bahçeşehir Üniversitesi- Liderlik ve siyaset okulu mezunu olan Fırat Atak, halen aktif olarak İstanbul Üniversitesi İktisat ve İstanbul Kültür Üniversitesi Optiyenlik ve Halkla ilişkiler bölümlerinde eğitimine devam etmektedir. 

 

Arnavutköy ve Trakya bölgesinde Mühendislik inşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Atak, MHP Kırklareli il yönetim üyeliği görevinde bir süre bulundu. 30 yıldır Arnavutköy’de yaşayan Atak, evli ve 1 çocuk babasıdır.

 

Arnavutköy Erzurumlular Derneği Genel Sekreterlik görevini sürdüren Atak, 2016 yılından beri de MÜSİAD üyesi olarak görev yapmakta.