Esenlerliler şampiyonlarla bilek güreşi yaptı

Esenlerliler, 'Şampiyonu Yen Şampiyon Ol' sloganıyla düzenlenen bilek güreşi etkinliğinde Dünya ve Avrupa şampiyonlukları bulunan milli sporcular Esra Kiraz ve Samet Özdemir ile mücadele etti.

Esenlerliler, “Şampiyonu Yen Şampiyon Ol” sloganıyla düzenlenen bilek güreşi etkinliğinde Dünya ve Avrupa şampiyonlukları bulunan milli sporcular Esra Kiraz ve Samet Özdemir ile mücadele etti.

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün “Şampiyonu Yen Şampiyon Ol” sloganıyla düzenlediği etkinlikte Dünya ve Avrupa şampiyonlukları bulunan milli sporcular “Çelik Bilek” Esra Kiraz ve Samet Özdemir, Esenlerliler ile bilek güreşi yaptı.

Esenler Dörtyol Meydanı’nda, soğuk havaya rağmen 7’den 70’e 250 kişinin katılımıyla yapılan etkinlik, birbirinden heyecanlı mücadelelere sahne oldu. Esenlerliler dünya şampiyonu sporcularla bir araya gelmenin gururunu yaşarken bir yandan da şampiyonlarla, şampiyonluk mücadelesi verebilme fırsatına sahip oldular. Bilek güreşi branşına farkındalık kazandıran etkinlikte başarılı olan katılımcılara da çeşitli ödüller verildi.