Eğitim Bir Sen Voleybol Turnuvası ile öğretmenler kıyasıya yarıştı

Eğitim Bir Sen Arnavutköy Şubesi'nin düzenlemiş olduğu etkinlik ile Arnavutköy'de görev yapan öğretmenler arasında voleybol turnuvası düzenledi. Düzenlenen turnuva ile kıyasıya yarışan öğretmenler, doyasıya da eğlendi. Toplam 41 takımdan oluşan turnuva sonucunda derece yapan kadın ve erkeklerden oluşan ilk 3 takıma hediyeler verildi.

Arnavutköy’de görev yapan öğretmenlerin motivasyon ve morallerine yardımcı olmak amacı ile düzenlenen voleybol turnuvası etkinliğine 9 kadın, 32 erkek olmak üzere toplam da 41 takım katıldı. Yapmış olduğu etkinlikler ile adından sık sık bahsettiren Eğitim Bir Sen Arnavutköy Şubesi’nin düzenlediği organizasyonda öğretmenler hem kıyasıya yarıştı hem de doyasıya eğlendi. Düzenlenen voleybol turnuvası sonrasında 32 takımın katıldığı erkek öğretmenlerin turnuvasında dereceye giren Şehit Er Tuncay Türken Ortaokulu, Osmangazi Ortaokulu, Halis Kutmangil Ortaokulu öğretmen voleybol takımlarına  ve kadınlarda dereceye giren Ayazma İlkokulu, Şehit Er Tuncay Türken Ortaokulu, Erdoğan Demirören Anaokulu öğretmen voleybol takımları ise kupa ve madalyaların sahibi olurken, dereceye giren öğretmenlere ise hediyeleri takdim edildi. 

"MASA TENİSİ TURNUVASI İLE DE ONLARCA ÖĞRETMEN BUGÜN YARIŞACAK" 

Eğitim Bir Sen Arnavutköy Şubesi'nin düzenlemiş olduğu bir farklı etkinlik ile de spor sever öğretmenler masa tenisi turnuvası ile bir araya gelecek. 27-28-29 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan masa tenisi turnuvasında yine dereceye giren öğretmenlere hediyeler verilecek. Piri Reis İlkokulu spor salonunda düzenlenecek olan turnuva heyecanı katılımcıları şimdiden etkilemiş durumdayken Eğitim Bir Sen Arnavutköy Şubesi düzenlenen etkinliklerin süreklilik ve devamlılık esaslı olacağın da duyurdu.