CHP Arnavutköy Gençlik Kolları Başkanı istifa etti

Cumhuriyet Halk Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Adem Kanat, görevinden istifa ettiğini açıkladı. İstifasını parti ilgili organlarına ileten Kanat, 'Şerefle ve seçilerek geldiğim Gençlik Kolları Başkanlığı görevi, tarafımıza yapılan saldırılar ve engeller nedeniyle yürütülemez bir hale gelmiştir' dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Adem Kanat, görevinden istifa ettiğini açıkladı. İstifasını parti ilgili organlarına ileten Kanat, “Şerefle ve seçilerek geldiğim Gençlik Kolları Başkanlığı görevi, tarafımıza yapılan saldırılar ve engeller nedeniyle yürütülemez bir hale gelmiştir” dedi.

Kanat, istifa mektubunda şu ifadelere yer verdi; “Göreve geldiğim tarihten bu yana CHP Arnavutköy Gençlik Kolları Başkanlığı’nı gururla ve şerefle yürütmekteyim. Seçildiğim ilk günden itibaren bireylerin değil milletin ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin çıkarları uğruna çalışmayı kendime ilke edindim. Görevde bulunduğum süre boyunca beni bu ilkelerimden saptırmak isteyen çok fazla engelle karşılaştım, yılmadan bu engellerle savaşarak ilkelerimden hiç bir zaman taviz vermedim. Mücadelemi vermekten, partimi ve örgütümü temsil ettiğim her platformda hiç bir zaman, bir adım dahi geri durmadım. 

Karşısında durduğumuz tek adam rejimine ait zihniyetin ne yazık ki ilçe örgütümüz özelinde bazı kafalarda hala varlığını sürdürdüğünü görmek mücadelenin çok çetin olduğunun açık bir göstergesidir. 

Üstüne basarak belirtmek isterim ki partiden bu zihniyetleri temizlemek için mücadeleme sonuna kadar devam edeceğimi hiç kimse aklından çıkarmasın. Biz gençler olarak bu ülkeyi, bu yapılardan temizlemeye and içtik. 

İçinde bulunduğumuz durumda şerefle ve seçilerek geldiğim Gençlik Kolları Başkanlığı görevi, tarafımıza yapılan saldırılar ve engeller nedeniyle yürütülemez bir hale gelmiştir. Mücadelemi daha sağlıklı ve güçlü bir şekilde yürütmek, her şeyin makam ve mevki olmadığını göstermek ve her ne kadar bunu anlayacaklarına dair hiç umudum olmasa da istifa kurumunun varlığını hatırlatmak adına, Cumhuriyet Halk Partisi Arnavutköy Gençlik Kolları Başkanlığı’ndan istifa ediyorum. Unutmayın bu kurum herhangi bir şahsın veya zümrenin çıkarlarına değil, halkın çıkarlarına hizmet etmekle mükelleftir. Bu böyle bilinsin. Hepinize saygılar sunar, teşekkür ederim”