Bölgenin yıldızı Yeniköyspor antremanlara başladı

Arnavutköy'de yapmış olduğu sürpriz transferler ile adından çokça bahsettiren bölgenin yıldız takımlarından Yeniköyspor antremanlara başladı. Kulüp Başkanı İbrahim Duman'ında katıldığı antremanlarda kulüp oyuncularının motivasyonları oldukça fazla.

Arnavutköy'ün sevilen futbol takımlarından Yeniköyspor dönem başlangıcında yapmış olduğu transferler ile adından sıkça bahsettirmiş ve Arnavutköy'de futbolseverlerin ilgi odağı haline gelmişti. Önümüzdeki hafta da düzenlenecek tanıtım gecesinin duyurularının ardından her gelişmesi merak edilen Yeniköyspor bugün antremanlara başladı. Futbolcular kulübün Terkos'ta bulunan sahasında ilk antremanlarını gerçekleştirdi. Antremana kulüp Başkanı İbrahim Duman'da katıldı. 

 

"SEZON SONU ŞAMPİYONUZ" 

Duman antremanı yerinde inceleyen Haber Aktivite ekibine özel yapmış olduğu açıklamalarında, " Ben uzun süredir Arnavutköy'de yaşıyorum.  Yeniköy'ü ve halkını seviyoruz bu nedenle buraya yatırım yapmak istedik. Bugün takımımız ilk antremanına çıktı. Bizim hedeflerimiz var ve hedeflerimiz çok yüksek. Takımımızı 3. Lig'e çıkartmayı hedefliyoruz. Transferlerimiz bu nedenle oldukça güçlü. 8 Eylül Cuma günü galamız var tüm eş dostumuzu da davet ediyoruz. Futbolu ben seviyorum en önemlisi de gençlere dokunabiliyor olmak. Sezon sonu bu takımı şampiyon yapmayı hedefliyoruz." İfadelerini kullandı.