BİTLİSKON GENÇLİK KOLLARI'NDAN İSTANBUL'DA EĞLENCELİ HAFTASONU ETKİNLİĞİ

Bitlis Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (BİTLİSKON) Gençlik Kolları'nın İstanbul'da düzenlediği organizasyonla Bitlis'e gönül vermiş gençler Boğaz Turu'nda buluştu. İstanbul'un bir çok ilçesinden organizasyona katılan gençler doyasıya eğlendi.

 

 

Bitlis Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (BİTLİSKON) Gençlik Kolları İstanbul'da düzenlediği organizasyon ile Bitlis'li gençleri bir araya topladı. Pazar günü düzenlenen organizasyonda İstanbul'un bir çok ilçesinden Bitlis'li gençler Sarıyerden boğaza açılan tekne ile hem İstanbul'un tarihini öğrendi hemde doyasıya eğlendi. Düzenlenen organizasyonda gençlere çekilişler ile çeşitli hediyeler verilirken yöresel çalgılar ile eğlence aktivileri de düzenlendi.  Harika organizasyon gün boyu devam etti. 

 

Düzenlenen etkinliğe Bitlis Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (BİTLİSKON) Gençlik Kolları'nın daveti üzerine; Bitlis Konfederasyonu Başkanı Emrah TAŞAR, Bitlis Konfederasyonu Başkan Vekili Serpil Akyar ORUÇ, Bitlis Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Nimetullah GÜNEŞ, Bitlis Konfederasyonu Gençlik Kolları Başkanı Yüksel ALTILAR, Bitlis Konfederasyonu Kadın Kolları Başkanı Yasemin SERT,  Bağcılar Bitlis il Derneği Başkanı Sami AKSOY,  Başakşehir Bitlis il Derneği Başkan Yardımcısı  Murat ALABEY,  Dönertaş Derneği Başkanı Raif HAMAN,  Dönertaş Derneği Gençlik Kolları Başkanı Mustafa TİMAŞ, Arnavutköy Bitlis il Derneği Genel Sekreteri Rıdvan SEYAT, Arnavutköy Bitlis il Derneği Gençlik Kolları Başkanı Ümit GÜNEŞ,  Sultanbeyli Bitlis il Derneği Başkanı Cesari MERCAN, Pendik Bitlis il Derneği Genel Sekreteri Nuray ASLAN ve Bitlis'e gönül vermiş çok sayıda genç katıldı. 

"Yüksel ALTILAR'DAN gençlere övgü yağdı"

Düzenlenen Organizasyon'da Katılımcılara ev sahibi olarak hitap eden Bitlis Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (BİTLİSKON) Gençlik Kolları Başkanı Yüksel ALTILAR, "Biz Bitlis'li gençler olarak kıymetli ve güzel bir etkinliğe imza attık. Burada olmayan gençlerimiz için üzgün olduğumuzu belirtirken burada olan gençlerimiz içinde sevinçliyim.  Bilindiği üzere Konfederasyon STK'lar içerisinde en üst çıtada bizde konfederasyon çatısı altında kurulan nadir gençlik kollarındanız. Gücümüze güç katmak için gençlere ihtiyacımız var. Daha etkili ve güçlü bir gençlik için var gücümüzle çalışacağımıza emin olabilirsiniz.  Değerli Pazar gününüzü bize ayırdığınız için teşekkür ediyorum." İfadelerini kullandı.

Düzenlenen organizasyon çekilen toplu fotoğraf ile sonlandırıldı.