Beşiktaşlı Milli Güreşçi'yi şampiyonluk maçı dönüşünde Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği karşıladı

İspanya'da katıldığı U23 Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Beşiktaşlı sporcunun yurda dönüşü Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen karşılama töreni ile kutlandı. Milli Sporcuyu havalimanında karşılayan Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği Başkanı AV. Melik Döngelci ve dernek üyeleri sporcuya atkı hediye ederek tebriklerini iletti.

İspanya'da düzenlenen U23 Dünya Şampiyonasında güreşen Beşiktaşlı sporcu Nesrin Baş güreş sporunda 4 yılın ardından altın madalya kazanarak yurda geri döndü. Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği Beşiktaşlı sporcuyu yalnız bırakmayarak İstanbul Havalimanına indiği an itibari ile karşılayarak ilçe de misafir etti. Dernek üyeleri tarafından meşale, konfeti ve marşlar ile karşılanan sporcu ETZADE restaurantta düzenlenen tören ile Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği Başkanı AV. Melik Döngelci ve dernek yöneticileri tarafından tebrik edilerek taraftar atkıları hediye edildi. 

"Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneğine Teşekkür Ederim"

Düzenlenen organzasyon adına konuşan Beşiktaşlı Milli Güreşçi Nesrin Baş, "Bizi Türkiye dönüşümüzde karşılayan ve misafir eden tüm Beşiktaşlı taraftarlara ve Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Melik abime sonsuz teşekkür ediyorum. Bize hazırlamış oldukları bu karşılama gerçekten bizi çok mutlu etti ben ve arkadaşlarım çok mutlu olduk." Dedi. 

 

Düzenlenen organizasyonda konuşan Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği Başkanı AV. Melik DÖNGELCİ, " Bizi çok onure etti sporcumuz gerçekten bizde kendisine dernek atkımızı hediye etmek istiyoruz her ne kadar altın madalyanın üzerine geçmesede sağ olsunlar bizi onure ettiler." şeklinde konuştu.