Başakşehir'den Şoför Nebahat geçti..

Başakşehir'de, 'Şoför Nebahat' rüzgârı esti. Bir döneme damgasını vuran Yeşilçam'ın unutulmaz karakteri Şoför Nebahat, Başakşehirli tiyatroseverleri hem nostalji turuna çıkardı, hem de kahkahaya boğdu.

Başakşehir’de, “Şoför Nebahat” rüzgârı esti. Bir döneme damgasını vuran Yeşilçam’ın unutulmaz karakteri Şoför Nebahat, Başakşehirli tiyatroseverleri hem nostalji turuna çıkardı, hem de kahkahaya boğdu.

Başakşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında sahnelen “Şoför Nebahat”adlı oyun tiyatroseverlerden tam not aldı. Ünlü oyuncular Çiğdem Tunç, Bora Gençer ve Abidin Yerebakan’ın rol aldığı oyun, Başakşehirlilere keyifli bir tiyatro akşamı yaşattı.

Seyircileri geçmişe götürdü

Çiğdem Tunç Tiyatrosu tarafından Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunda, 1960’lı yıllarda Yeşilçam’da fırtına gibi esen ve hafızalara kazınan Şoför Nebahat’in başından geçenler anlatıldı. Erkek işi yapmaya mecbur kalan Nebahat, bütün gün direksiyon sallamaya başlar ve sevenleri olduğu kadar tuzak kuranları da çok olur. Her güzel hikâyede olduğu gibi, Nebahat’in hikâyesinin sonunda da iyilik kazanır.