Bahar Özsoy Meclis Üyeliğine Başvurdu

Arnavutköy'ün sevilen simalarından Bahar Özsoy İYİ Parti'den Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi aday adaylığına başvurdu. Arnavutköy'ün yerlilerinden olan ve yıllardır esnaflık yapan Bahar Özsoy'un başvurusunu İYİ Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Tuncay Aktürk aldı ve hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Bahar Özsoy'u 2018 Genel seçimlerinde İYİ Parti'den Milletvekili Adayı olan oğlu Sezer Özsoy yalnız bırakmadı. Başvuruya Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ruhi Tuncel, İYİ Parti Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi aday adayı Gökhan Hacıoğlu, Bahar Özsoy'un dostları ve partililer katıldı. 

Başvuru sonrası bir açıklama yapan Bahar Özsoy, doğma büyüme Arnavutköylü olduğunu ve sorunları çok iyi bildiğini ifade ederek, "Partinin kurulduğu günden beri görev yapmaktayım. Bölgenin sorunlarını bildiğim için bende bu yola baş koydum. Arkadaşlarımında desteğiyle bende varım. Arnavutköy'ün sesi olmak için, Arnavutköy'ün bir evladı olarak gereken neyse yapmak için burdayım. Öncelikle uyuşturucu yüzünden, insanlara destek olmak, annelere destek olmak için varım. Hep rant, hep sadece imar sorunu var gibi görünüyor ama burada bir çok sorun var. Gençlerin ve kadınların sesi olmak için burdayım" dedi. 

Bahar Özsoy Kimdir?

1973 yılında Arnavutköy Taşoluk doğumlu olan Bahar Özsoy, uzun yıllardır Arnavutköy’de gayrimenkul sektöründe ticaret hayatını sürdürmektedir. 2018 yılından bu yana İYİ Parti bünyesinde aktif siyaset yapan Özsoy, 1 dönem Arnavutköy ilçe sekreterliği görevini yürüttü ve aktif olarak İlçe Kadın Politikaları başkanlığı görevini yaptı. 31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlerde Arnavutköy’ün sesi olmak adına İYİ Parti Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi aday adayı oldu. Evli ve 2 çocuk annesidir