Av. Orhan Polat, milletvekilliği yolunda: "Arnavutköy'e navigasyonla gelen kişileri yıllarca vekil seçtik"

Deva Partisi İlçe Yöneticisi Av. Orhan Polat, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimlerde İstanbul'dan milletvekili olmak için adaylık başvurusunda bulundu.

Deva Partisi İlçe Yöneticisi Av. Orhan Polat, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimlerde İstanbul’dan milletvekili olmak için adaylık başvurusunda bulundu. Deva Partisi Arnavutköy İlçe Binasında geniş katılımlı bir programla aday adaylığı açıklaması yapan Av. Orhan Polat’a Deva Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Karabalık ve yönetimi de tam destek verdi. Programda ayrıca Arnavutköy’den bir başka isim Yusuf Türk de milletvekilliği aday adaylığını açıklayarak herkesten destek ve dua bekledi.

Adaylığı ile ilgili basın açıklaması yapan Av. Orhan Polat, Arnavutköy’ün tarihi boyunca meclise tek bir milletvekili dahi gönderemediğini söyleyerek; “Maalesef bizler yıllarca Arnavutköy’ün yolunu ancak navigasyonla bulan kişileri meclise gönderdik. Bu ilçenin tozunu toprağını çekmiş, bu ilçenin dertleriyle dertlenmiş bir kardeşiniz olarak hem ilçeme hem ilime hem de ülkeme karşı olan borcumu ödemek için aday oldum” dedi.